Pravi prijatelji

dragan

Zahvaljujući NajboljaMamaNaSvetu imam priliku da na promocijama proizvoda čujem uvek nešto novo i interesantno. Tako je bilo i na ovom pozivu Nescafé 3u1 kampanje #praviprijatelji u “Ben Akibi”. Moram priznati jedna od zanimljivijih promocija a “krivac” tome je Dragan Ilić, poznati radijski i TV voditelj i psiholog po obrazovanju a u mojoj porodici veoma cenjena ličnost. Draganu je “pomogao” Aleksandar Milković Sale, glumac, stand up komičar i lice ove kampanje.

Svi smo već hiljadu puta čuli da mladi danas ne znaju da se druže a glavni razlog tome je postojanje interneta i društvenih mreža. Zato je organizovano *Istraživanje pod nazivom „Friendship module“, izrađeno u novembru 2016. godine za potrebe kompanije Nestlé, sproveo je GfK na uzorku od 400 učesnika uzrasta od 15 do 25 godina, na nivou cele Srbije i uzorku koji je činio podjednak procenat muške i ženske populacije

Uz duhovite opaske Dragan je na osnovu istraživanja pobio tvrdnju, čije rezultate može te videti ovde:

unnamed

“Istraživanje je pokazalo i da u svet kafe ulazimo sa oko 16 godina, kada počnemo da ispijamo naše prve šoljice kafe, kao i da mladi  vole instant kafe, gde se pre svega opredeljuju za NESCAFÉ, koja je na neki način i važan faktor socijalizacije.”

Moram priznati ovo su bile godine kada sam i ja popila prvu kafu ali “domaću” sa kašičicom šećera sa svojom mamom. Zbog maminog posla, kafa je bila svakog drugog dana uz partiju jedne igre. Pošto je to bilo vreme našeg druženja, duboko je urezan u mojem sećanju. Danas se družimo malo drugačije uz povremeno podsećanje na “one” dane.

Advertisements

Tags: , , ,

About zdravlje na dan

Nutricionista koji voli da sije i kuva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: