Mesni hleb

img_20170119_202703_257

Jednostavno i lako

Sameljite istu količinu mesa (ja sam koristila juneće) i luka (crni, beli, praziluk).

Ovoj smesi dodajte samleveni lan (onoliko koliko stane u mlin, ja koristim mlin za kafu).

Dodajte začine po želji – so, biber, bosiljak, peršunov list, alevu papriku,……

Kada ponovo sve dobro umesite, stavite u željenu modlu koju ste prethodno namazali uljem i posuli mešavinom susama i suvog peršunovog lista.

Modlu sa smesom uvucite u kesu za pečenje i zavežite.

Na 200°C pecite 45 minuta, potom skinite kesu pa pecite još onoliko vremena da bi dobilo koricu.

Poslužite uz grilovano povrće, varivo ili salatu.

Prijatno!!!

Advertisements

Tags: , , ,

About zdravlje na dan

Nutricionista koji voli da sije i kuva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: